16 Eylül 2012 Pazar

Marsilya Kiremit



Marsilya Kiremit

Kiremit kullanımının evimiz ve çatılarımız için ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Kiremitler çatıları koruduğu kadar evlerimize güzel bir görüntü sağlar. Bir çok kiremit çeşidi vardır. Her eve uygun kiremit çeşidini bulabilmeniz mümkündür. Bu çeşitlerden bir tanesi de Marsilya Kiremittir.
Marsilya Kiremit, en çok kullanılan kiremit çeşitlerinden bir tanesi olup, evlerin dış görüntüsüne artı katmaktadır. Sade ve yalın bir görünüşe sahip olan Marsilya Kiremit, bu özelliği ile en çok kullanılanlar arasına girmeyi başarmıştır. Marsilya Kiremit Türkiye’de en eski kiremit çeşitlerindendir. Ülkemizde eskiden de en çok kullanılan kiremit olması ve zamanımızda hala bu sıfat ile anılması sağlamlığını kanıtlamaktadır. Marsilya kiremit yaklaşık olarak bir haftalık bir sürede üretilmektedir. Bu kiremit çeşidini alırken kalitesini kontrol etmeniz tavsiyemizdir.

Marsilya Kiremit’in Özellikleri;

Marsilya kiremit iki şekilde döşenir. Düz ve şaşırtmalı olarak döşenebilmektedir. 1 metre karelik bir alana 15 adet Marsilya kiremit döşenmektedir. Yüzde kırk eğimli çatılarda rahatlıkla ve güvenle kullanılabilmektedir. Özel delikleri sayesinde çivi ve tel yardımıyla daha eğimli yerlerde kullanılabilir. Marsilya kiremit, şık ve sade bir görünüşe sahiptir. Her evde kullanılabilir.

Marsilya Kiremit Boyutları;

Ebat : 43cm x 23cm
Ağırlık(kg) : 2.7 KG
Adet (m²) :15

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder